Over ons


De Dageraad: een begrip!

Bloemisterij De Dageraad ontleent haar naam aan een belangrijk deel van ons leven, namelijk het begin van elke, nieuwe dag. Zoals wij als mensen deze nieuwe dag weer mogen beleven, zo moeten we er ook weer onze invulling aan geven.

Met het “runnen” van de Bloemisterij De Dageraad gaat het al net zo! Stil zitten is er niet bij. Daar waar voorheen opa Derk Meinema en vader Drewes Meinema al voor dag en dauw (vr de dageraad…) op moesten voor het venten en de teelt, zo gaat het feitelijk nog steeds.

Hoewel niet meer afhankelijk van de eigen teelt, is Andr Meinema voor dag en dauw actief om de bloemen en planten te onderhouden, de winkel schoon te maken en deze opnieuw te bevoorraden met verse bloemen en planten van de veilingen. Wij zien u graag in onze winkel verschijnen!

Ons assortiment

Bloemisterij De Dageraad is continu actief om het productenaanbod af te stemmen op de actuele vraag. Trends en ontwikkelingen op het gebied van de decoratie van “binnen en buiten” houden we nadrukkelijk in de gaten en we passen ons assortiment aan de eisen en wensen van de tijd aan.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Snijbloemen
  • Boeketten en bloemstukken
  • Bloembakken, bloempotten en bloemvazen in diverse maten en van diverse materialen
  • Trendy decoratiemateriaal voor binnen en buiten
  • Buitenplanten (onder meer vaste planten, hanging baskets en perkgoed)
  • Planten, bloemen en corsages voor feestdagen en speciale gelegenheden
  • Rouwboeketten, rouwbloemen en grafstukken

Op de impressiepagina vindt u een beknopt overzicht van het genoemde assortiment. Uiteraard kunt u beter een keer binnen komen om het aanwezige assortiment met eigen ogen te kunnen bekijken. We zien uit naar uw bezoek in onze winkel.

Een vraag of suggestie? Heeft u vragen over ons assortiment of suggesties ter verbetering of uitbreiding van ons assortiment, neemt u dan contact. met ons op. Uw mening wordt ten zeerste gewaardeerd.

Bloemen houden van mensen, wij houden van onze klanten!